Bytte julegaver

  •  Bytteregler

Julegaver kan byttes til og med d. 24/01-2021. Hvis anden dato er skrevet på byttemærket, er det denne dato, som er gældende. 

Alle ordre købt på vores webshop, kan sendes retur til vores butik med vores gratis Post Nord returlabel service. Ellers er du også altid velkommen til at returnere ordren i vores butik på Elmegade. Ved returnering kan vi dog - som det eneste - kun returnere beløbet tilbage til samme betalingskort, som ordren er betalt med på vores webshop. Vi har åbent i butikken for returneringer alle hverdage og lørdage mellem kl. 13-16.

  • Skulle du være i tvivl

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores varer, bytteregler eller hvad du nu måtte have på hjertet.

Vi har dog ofte travlt med kunder i butikken, så det er ikke altid vi kan tage telefonen, så skriv gerne en mail til funf.elmegade@gmail.com. De vigtigste spørgsmål i forhold til vores webshops-forsendelser (fragt, betaling, retur mv.) kan du også finde svar på under de hurtige svar eller de uddybende svar.