Om Fünf

Fünf åbnede dørene for første gang i august 2004. Dengang var vi 5 designere- deraf navnet –der ønskede at samarbejde om en butik der ville kunne byde på noget anderledes. Alt tøjet blev syet i baglokalet i butikken og ofte var der kun få stykker af hver style. Vi bestræbte os på at give hver kunde en personlig og positiv oplevelse, når de besøgte butikken.

Nu, mange år efter, og mange kunder rigere, er vi stadig den lille butik på Nørrebro, der bestræber sig på at møde kunderne med et smil og en personlig betjening. Tøjet bliver i dag produceret i Bulgarien. Dette skyldes, at vi ikke længere kunne følge med ved symaskinerne i baglokalet. Vi har derfor indgået et tæt samarbejde med 2 familiesystuer, som vi besøger 2 gange årligt. Vi tilretter dog stadig i butikken og enkelte styles bliver stadig syet i baglokalet.

Vi er i dag 3 mærker; Sophia Lee, Tolsing og Froks.

Sofie Nørregaard står bag mærket Sophia Lee. Mærket bærer præg af at have kant samtidig med at være sexet og feminint. Tolsing bliver designet af Sara Tolsing. Tøjet balancerer mellem grafiske snit og et feminint udtryk. Maja Haahr står bag Froks. Mærket har et minimalistisk udtryk, men med mange sofistikerede detaljer. Dét der er fælles for tøjet i Fünf er, at det hver især er et produkt af hver vores personlighed og stilarter.