Julehandel

  • Vores online juleservice

   Julegaver og andre varer købt på vores webshop kan returneres til og med d. 24/01-2024. Du skal bare klikke af at du ønsker et byttemærke på din ordre.

   Vi sender alle julekøb alle ugens hverdage fra butikken med Post Nord. Post Nord afhenter pakker hos os mellem kl.10-16. Så din ordre skal gerne være i hus inden da, hvis den skal sendes samme dag.

    

   • Postnord afhenter sidste gang d 20/12-23, så hvis den skal nå frem inden jul, er dette din sidste deadline.

    

   Du modtager en email så snart din pakke er sendt, men husk den først kan spores når Post Nord har scannet pakken på deres pakkecenter om aftenen/natten.

   Alle ordre købt på vores webshop, kan sendes retur til vores butik med vores gratis Post Nord returlabels som er vedlagt i alle pakker. Ellers er du også altid velkommen til at returnere ordren i vores butik på Elmegade. Ved returnering kan vi dog - som det eneste - kun returnere beløbet tilbage til samme betalingskort, som ordren er betalt med på vores webshop.

   • Skulle du være i tvivl

   Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores varer, bytteregler mm.

   Vi har dog ofte travlt med kunder i butikken, så det er ikke altid vi kan tage telefonen, så skriv gerne en mail til funf.elmegade@gmail.com. De vigtigste spørgsmål i forhold til vores webshops-forsendelser (fragt, betaling, retur mv.) kan du også finde svar på under de hurtige svar eller de uddybende svar.