Julehandel

  • Vores online juleservice

   Julegaver og andre varer købt på vores webshop efter d. 01/12 kommer automatisk med returmærker på, og kan returneres til og med d. 24/01-2020. Og det gælder alle varer her på webshoppen, også vores udsalgsvarer.

   Alle ordre købt på vores webshop, kan sendes retur til vores butik med vores gratis GLS pakkepost service. Ellers er du også altid velkommen til at returnere ordren i vores butik på Elmegade. Ved returnering kan vi dog - som det eneste - kun returnere beløbet tilbage til samme betalingskort, som ordren er betalt med på vores webshop.

   • Vi elsker at pakke gaver ind

   Ønsker du at modtage dit online julekøb pakket flot ind - klar til at ligge under juletræet - så vil vi elske at gøre det for dig. Så vælger du blot "Med gaveindpakning" under valg af forsendelse ved checkout.

   Du har også den mulighed, at forudbestille dine julekøb online, og afhente det i vores butik på Elmegade. Så står dine julekøb klar til dig, og det eneste du skal huske er at afhente ordren indenfor 5 hverdage.

   • Skulle du være i tvivl

   Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores varer, bytteregler eller hvad du nu måtte have på hjertet.

   Vi har dog ofte travlt med kunder i butikken, så det er ikke altid vi kan tage telefonen, så skriv gerne en mail til funf.elmegade@gmail.com. De vigtigste spørgsmål i forhold til vores webshops-forsendelser (fragt, betaling, retur mv.) kan du også finde svar på under de hurtige svar eller de uddybende svar.

   Åbningstider i julen

   Rigtig god jul fra alle os i Funf